levoca.Virtualne.sk
Informačný portál o živote v meste a okolí

Karel Gott a No Name vydávajú skladbu Kto dokáže v troch verziách

;-firm-name-;

BRATISLAVA 17. júla (WebNoviny.sk) - Česká spevácka legenda Karel Gott a slovenská skupina No Name nahrali duet Kto dokáže v troch verziách - klasickej, šansónovej a inštrumentálnej.

Odporúčame:
Na prvom albume Lukáša Adamca si zahrala naša muzikantská prvá liga

Autorom skladby, ktorá vznikla pri príležitosti 90. výročia rozhlasového vysielania na Slovensku, je líder No Name Igor Timko. Spolupráca s Gottom bola podľa jeho slov nezameniteľná a veľmi inšpiratívna.

Korepetície sa s maestrom stali udalosťami


„Pri spolupráci s Karlom Gottom sa učíte nadhľadu a pokoju. Zistíte, že rituály majú nenahraditeľný význam. Bol som zvyknutý, že keď sa príde do štúdia, človek sa rozospieva, a ide sa na to. S maestrom sme si dali kávu, obed, prebrali sme históriu, súčasnosť. Výsledok je taký, že korepetície u maestra doma, alebo nahrávanie v štúdiu, sa stali doslova udalosťami,“ povedal Timko.

Odporúčame:
Foto: Počas leta bude opäť premávať hudobná električka so sprievodcami v historických uniformách

No Name s Gottom skladbu nahrali dokonca bez zmluvy, iba na základe ústnej dohody. „S maestrom fungujeme bez zmluvy, bez kontraktu. Je príjemné zistiť, že jestvujú ľudia, pre ktorých je slovo viac ako zmluva,“ poznamenal spevák.

Videoklip zobrazuje priebeh nahrávania


Skladbu, ktorú spoločne naživo predstavia 16. decembra v pražskej O2 Aréne, sprevádza aj videoklip. „Klip mapuje cestu piesne Kto dokáže, ktorá prešla štúdiami v Košiciach, v Prahe a sprievodný Symfonický orchester Slovenského rozhlasu sa nahrával v Bratislave. Materiál sme poňali dokumentovaním atmosféry v štúdiách, kolegov muzikantov a spolupracovníkov, ktorým sme sa aj takýmto spôsobom chceli zavďačiť za ich prínos, rady a odbornosť pri vzniku pesničky,“ uzavrel Timko.

Informácie agentúre SITA poskytla Nora Krchňáková z Propaganda House.



Viac k témam: hudba, Karel Gott, No Name
Zdroj: Webnoviny.sk - Karel Gott a No Name vydávajú skladbu Kto dokáže v troch verziách © SITA Všetky práva vyhradené.


 

Nakupujte cez WEBYSHOPPING

VYUŽÍVAJTE VÝHODY NAKUPOVANIA s VIRTUÁLNOU WEBYSHOPPING BONUS CARD

Vernostný bonus pre tento produkt je -0.15 €
BonusCard
  • Registráciou získavate vernostný bonus vo výške najmenej 1 % z ceny pri nákupe akéhokoľvek produktu a všetky ďalšie výhody
  • Bonus card získava každý registrovaný klient, je úplne zadarmo, získava sa automaticky registráciou pri prvom nákupe
  • Bonus card nie je limitovaná ani veľkosťou nákupu ani počtom nákupov

VYUŽÍVAJTE VÝHODY NAKUPOVANIA s VIRTUÁLNOU WEBYSHOPPING BONUS CARD

Vernostný bonus pre tento produkt je -0.15 €
BonusCard
  • Registráciou získavate vernostný bonus vo výške najmenej 1 % z ceny pri nákupe akéhokoľvek produktu a všetky ďalšie výhody
  • Bonus card získava každý registrovaný klient, je úplne zadarmo, získava sa automaticky registráciou pri prvom nákupe
  • Bonus card nie je limitovaná ani veľkosťou nákupu ani počtom nákupov

AKTUÁLNE SPRAVODAJSTVO

Pri presune konvoja cez Slovensko došlo k nehode, americké vozidlo zišlo z cesty
Fico bude v Bruseli rokovať o dvojakej kvalite výrobkov, stretne sa s Junckerom
Google pridáva do vyhľadávania a máp SOS upozornenia
Rozhnevaný muž po konflikte napadol troch kolegov v práci, polícia ho neskôr streľbou zastavila
Mlč ako hrob
Video: Spojené štáty po šiesty raz úspešné vo finále Gold Cupu, víťazný gól strelil Morris
BILLA a ÚNSS  skontrolovali zrak 10 380 slovenským deťom

Recept dňa

Plnený biftek so smotanovými zemiakmi

80 dkg pravej hovädzej sviečkovej
15 dkg anglickej slaniny
10 dkg nivy
5 dkg lieskových orieškov
olej
1 kg zemiakov
400 ml kyslej smotany
20 dkg eidamu
2 veľké cibule
½ hlávky cesnaku
vegeta
mleté biele korenie
mleté čierne korenie
soľ

Sviečkovú nakrájajte na vysoké hranoly, ktoré päsťou naklepte. Osoľte a vložte do vysokej vrstvy oleja a nechajte odležať 24 - 48 hod.
Zemiaky olúpte a nakrájajte alebo nastrúhajte na 2 mm plátky. Klaďte ich na vymastený plech a prekladajte plátkami cibule, drveným cesnakom a strúhaným eidamom. Celé zalejte kyslou smotanou a ochuťte vegetou a bielym korením. Pečte ich v rúre asi 90 min. pri 170 °C. Pred dokončení zemiakov vyberte mäso z oleja, osušte ich a v polovici rozkrojte do 4/5. Lieskové oriešky opražte na panvici bez tuku. Potom ich olúpte a nasekajte na stredne veľké kúsky, premiešané s roztlačenou nivou a touto zmesou naplňte bifteky. Starostlivo uzavrite a omotajte nakrájanými plátkami anglickej slaniny. Okoreňte bielym korením. Smažte na oleji a dávajte pozor aby niva nevytiekla. Podávajte preliate brusnicami a s zemiakmi so smotanou nakrájanými na štvorce.

Dobrá rada

Paradajková šťava

Odstráni nepríjemný zápach z plastových nádob aj z chladničky

Stavebník

Podlahy v štýle eko

Pri sledovaní aktuálnych podlahových trendov sa slovíčko „eko“ zjavuje čoraz častejšie. V popredí sa jednoznačne držia prírodné materiály, reprezentované drevom, linoleom, ale aj ďalšími inovovanými produktmi na prírodnej báze. V sortimente drevených podláh je obľúbený jednolamelový formát a prírodný olej.

Valid XHTML 1.0 Strict Ověřit CSS!

Internetové služby

Obce v regióne mesta

Doľany, Dlhé Stráže, Dravce, Levočská Dolina Levočské Lúky, Spišský Hrhov, Spišské Podhradie, Spišský Štvrtok
Kontakt O nás Reklama Podmienky použitia
lang